zelfverdedigingsport.nl

Zelfverdediging voor jong en oud, wij leren je technieken uit het Muay Thai Kickboksen, Judo en Jiu Jitsu gezamenlijk heet dat Mixed Martial Arts (MMA).

LESGELD zelfverdedigingsport.nl

Inschrijfgeld  €15,-  en 1 proefles gratis.


Jeugd (7 t/m 15 jaar)                        :  €25 per maand

Volwassenen (vanaf 16 jaar)              :  €30 per maand


Jeugd deelnemers met een beperking / indicatie (PGB): prijs op afspraak (Intensieve begeleiding in een reguliere groep).


Lesgeld voor een personal training kan alleen in overleg worden bepaald (o.a. afhankelijk van reistijd en te maken onkosten), vraag naar de mogelijkheden.

Algemene voorwaarden:


De deelnemer dient altijd (in alle redelijkheid) de instructies van de leraar (Sensei) op te volgen. Hierdoor blijft de veiligheid gewaarborgd en houdt men zich aan de gewenste omgangsvormen (Dojo regels) die behoren bij het beoefenen van zelfverdedigingsvormen. Men dient zich op de hoogte te stellen van deze Dojo regels, deze worden uitgereikt tijdens de inschrijving.


Zelfverdediging is een sport met risico’s maar het aantal blessures in de zelfverdediging sport en vechtsporten ligt beneden het landelijk gemiddelde van veel andere sporten. De deelnemer is zich bewust dat hij/ zij het verkregen sportonderricht uitsluitend zal ontvangen voor eigen risico zijn en dat kosten van enig ongeval of letsel geheel door hem/ haar worden gedragen. Neem geen waardevolle spullen mee naar de les, er is geen continue toezicht aanwezig, vermissing is volledig voor eigen risico.


De deelnemer is zich ervan bewust dat het beoefenen van diverse zelfverdedigingsvormen (zoals kickboksen en MMA) risico’s met zich mee kunnen brengen. Eventuele vervolgschade door de beoefening van deze sport en/ of het uitvoeren van een beroep of opleiding in combinatie met het beoefenen van zelfverdedigingsvormen kan ontstaan, voor eigen risico neemt. Tevens zal de deelnemer de leraar (Sensei) vrijwaren voor aanspraak van derden (bijv. werkgever/ opleidingsinstituut of school).


Het lesgeld dient maandelijks voor aanvang nieuwe lesmaand te worden voldaan, ook doorlopend gedurende de vakantie periodes (augustus en december). Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk. Eventueel te maken kosten bij betalingsachterstanden zijn voor rekening van de deelnemer. Eventuele uitschrijving dient kenbaar gemaakt te worden voor de 23e van de maand.

CONTACT


Gebruik het onderstaande contactformulier als u iets wilt vragen of als u contact met ons wilt opnemen of bel direct met


+31 6 200 62 251


We horen graag van u.

 
 
 
 
 
 

* verplichte velden

Zelfverdediging Sport Elburg KvK 67876986 BTW NL193189938B01

Wanneer?


Vrijdagmiddag


Mixed Martial Arts (MMA)

Zelfverdediging| Muay Thai Kickboksen | Judo | Jiu Jitsu


zelfverdediging sport kids van 7 t/m 13 jaar van 16:00 - 16:45 uur


en 14 jaar en ouder van 17:00 - 18:00 uur


Zaterdagochtend (bij voldoende deelname)


Zelfverdediging Extra samen met bokszaktraining


vanaf 16 jaar

10:00-11:00 uur

Waar?


Gymzaal bij het van Kinsbergen College


Paterijstraat 17


8081TA Elburg

Hoe?


Gebruik het contactformulier en bekijk het lesgeld.